Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tatar: Sami sme si to pokazili

Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali vo svojom druhom zápase na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku s Kanadou 1:4.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Tomáš Tatar: "Ťažko sa mi rozpráva. Bojujeme so srdcom a potom si dáme v podstate vlastné góly, keď spravíme zlé striedania a chyby. Vedieme, hráme dobrý hokej a potom si to takto pokazíme. Aj ja osobne sa ešte musím zlepšiť, nebol to ešte môj vrchol. Pred turnajom by som možno bol pozitívny, keby sme mali po týchto dvoch zápasoch jeden bod, ale teraz by som ich chcel viac. V ďalších treba získať potrebné body a verím, že môžeme ísť do štvrťfinále a tam niekoho prekvapiť."

Vladimír Országh, asistent trénera SR (zdroj RTVS): "Prehra nás určite mrzí. Žiaľbohu, urobili sme chybu pri striedaní a Kanada dala gól na 2:1. Potom sme to chceli zvrátiť, dali sme všetko dopredu, no a Kanada strelila ďalšie dva góly."

Karol Sloboda, obranca a autor jediného gólu SR: "Myslím si, že sme odohrali dva vyrovnané zápasy, ale máme z nich iba bod. Kanaďania mali v závere viac energie, lepšie korčuľovali, boli dôraznejší. Pri mojom góle Miro Šatan clonil pred súperovou bránkou, strieľal som cez hráča, brankár zrejme nič nevidel. Premiérový gól v reprezentácii by som však vymenil za víťazstvo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články