Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dnes spoznáme náhradu za Richarda Lintnera na čele Pro-Hokeja: Čo sa bude diať?

ZVOLEN - V utorok 21. júna 2020 od 10:00 začína zasadnutie členov Pro-Hokeja, na ktorom by si mali zvoliť nového riaditeľa, ktorý nahradí Richarda Lintnera.
Zdroj: 35511
Zdieľajte:

Lintner pôsobil vo funkcii od roku 2015, kedy nahradil Paštinského, ale 22. júna tohto roku bol odvolaný: "Predchádzali tomu záležitosti, ktoré sme ako členovia dozornej rady od neho vyžadovali a nedostali sme ich v súlade s našimi požiadavkami," potvrdil vtedy Roman Porubský, člen dozornej rady Pro-Hokeja.

Prečítajte si aj

Bývalý útočník Trenčína dvakrát zmenil dres, bude hrať v Extralige

Dočasne poverený riadením Pro-Hokeja je Imre Valášek. Ten sa vyjadril, že na funkciu neplánuje kandidovať. Mená adeptov na pozíciu nového riaditeľa nie sú verejnosti oficiálne známe.

"Hľadáme v prvom rade marketingovo zdatného skúseného človeka, ktorý pomôže v týchto neľahkých aj do budúcnosti zabezpečiť väčší prísun partnerov, z čoho plynie aj vyšší obnos peňazí pre kluby. Čím viac peňazí budú mať, tým bude stúpať kvalita súťaže a o to nám všetkým ide," hovoril 7. júna Imre Valášek.

Zasadnutie začína o 10:00, avšak na rozhodnutie si možno počkáme. Či to bude hodinu, dve, tri, štyri alebo aj viac sa ukáže. Na našom webe však všetko budete mať z prvej ruky, tak nás určite sledujte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články