Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V Poprade ostáva dôležitá opora zadných radov, cieľom v sezóne je vyhrať titul

POPRAD - Obranca Daniel Brejčák podpísal nový ročný kontrakt do konca sezóny 2020/21 s HK Poprad.
Zdroj: 35776
Zdieľajte:

“Rokovania boli neobvykle dlhé, ale na dobré sa čaká, no dopadlo to dobre a ja som šťastný, že ostávam doma,” vyjadril sa na úvod šikovný obranca. Nad ďalšími ponukami ani neuvažoval. “Ja som veril, že sa dohodneme a nechcel som riešiť iné veci. Som tu doma a ako každý hovorí, že máme tu nedokončenú robotu, tak ju treba dokončiť,” vyhlásil.

Prečítajte si aj

Do Trenčína prídu dvaja hráči z Fínska a Švédska, rozhodlo sa už aj o budúcnosti McCormacka

U Brejčáka pôjdeuž o štvrtú sezónu za sebou v Poprade, po tom, čo sa domov vrátil z pôsobenia v Žiline v sezóne 2016/2017. Ambície do sezóny neskrýva, mrzí ho tá vlaňajšia. “V Poprade nám ten titul doteraz súdený nebol. Myslím si, že Poprad si titul už zaslúži. Vedie k tomu dlhá a náročná cesta. Klamal by som, keby poviem, že nemám cieľ vyhrať s Popradom majstrovský pohár."

Daniel Brejčák v minulosti na Slovensku obliekal dresy nielen materského Popradu, ale aj Kežmarku, Košíc a Žiliny. Okrem spomínaných destinácii zakotvil na pár zápasov aj v Taliansku v tíme Kaltern/Caldaro. Vlaňajší rok opäť zastával v kabíne rolu asistenta kapitána a v 46 dueloch si na konto pripísal 1 gól a k nemu pridal 11 asistencií. U Brejčáka pôjde o desiatu seniorskú sezónu v modrobielom drese.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články