Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dukla Trenčín uzavrel brankársky post

TRENČÍN - Slovenský hokejový brankár Michal Valent bude aj v sezóne 2020/2021 pôsobiť v HK Dukla Trenčín. S vedením "vojakov" sa dohodol na predĺžení zmluvy a v ich drese absolvuje už štvrtú sezónu. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Zdroj: 32703
Zdieľajte:

Valent prišiel do Trenčína v lete 2017 a následne bol dve sezóny brankárskou jednotkou Dukly. V ročníku 2019/2020 však dostal viac priestoru mladík Matej Tomek, ktorý bude v nadchádzajúcej sezóne pôsobiť vo Fínsku. Valentovým novým kolegom sa nedávno stal Matej Kristín, ktorý v ročníku 2019/2020 pôsobil v Nových Zámkoch a v Poprade.

Prečítajte si aj

Vicemajster Francúzska predĺžil kontrakt s bývalým pilierom Slovana

Pred príchodom do Trenčína pôsobil Valent v Nitre, s ktorou získal v roku 2016 majstrovský titul. Počas kariéry už pôsobil aj v českých súťažiach, zahral si aj v zámorskej USHL. Vedenie trenčianskej Dukly nedávno zverejnilo aj mená ďalších hráčov, ktorí po sezóne 2019/2020 predĺžili zmluvy. V klube naďalej pokračujú obrancovia Jozef Sládok či Tomáš Bokroš a aj útočníci Juraj Bezúch, Marek Hecl, Michal Hlinka, Lukáš Paukovček či Peter Sojčík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články