Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štvrtý hokejista NHL odmietol pokračovať v sezóne, český obranca už neplánuje návrat do profiligy

NEW YORK - Obranca Edmontonu Mike Green sa rozhodol nepokračovať v tejto sezóne hokejovej NHL. Pridal sa tak k Travisovi Hamonicovi z Calgary Svenovi Bärtschimu z Vancouveru a Romanovi Polákovi z Dallasu.
Zdroj: 26935
Zdieľajte:

Tridsaťštyriročný zadák Green zvážil všetky okolnosti a po domácej porade sa rozhodol využiť klauzulu o odopretí štartu v tejto sezóne. Hráči môžu do pondelka 13. júla odmietnuť pokračovať v sezóne bez sankcii. "Stále je tu veľká neistota a na základe osobných dôvodov a rodinnej zdravotnej situácii som sa rozhodol nezúčastniť sa na reštarte," citovala Greena agentúra AP.

Prečítajte si aj

Vlci Žilina predstavili zaujímavú posilu: Z Poľska sa vracia skúsený slovenský útočník

Bärtschi oznámil vedeniu Canucks, že nechce hrať v play off a klub jeho rozhodnutie akceptoval. Rovnako sa už pred ním rozhodol kanadský obranca Travis Hamonic v službách Calgary Flames, urobil tak z rodinných dôvodov.

Prečítajte si aj

Nové Zámky čoskoro oznámia meno trénera, v klube ho už poznajú

Hovorca Dallasu v sobotu uviedol, že Polák sa nepripojí k tímu na začiatku kempu, či sa tak stane neskôr, je otázne. Tridsaťštyriročný obranca však už podpísal kontrakt na ďalšiu sezónu s Vítkovicami a pre médiá uviedol, že sa neplánuje vrátiť do zámoria. Informovala agentúra AP.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články