Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Országh Cup 2020 bude mať nakoniec 16 účastníkov, zmenilo sa aj zloženie skupín

ŽIAR NAD HRONOM - Tohtoročný hokejbalový Országh Cup, ktorý sa uskutoční 25. a 26. júla 2020 bude mať nakoniec šestnásť účastníkov rozdelených do štyroch štvorčlenných skupín.
Zdroj: 31936
Zdieľajte:

Pôvodne malo štartovať osemnásť tímov, ale dva sa na poslednú chvíľu odhlásili, o čom informoval športový riaditeľ podujatia Andy Nemček: "Pri žrebovaní Országh Cupu bolo avizované, že v prípade, ak sa neprihlási osemnásty tím, bude sa žreb upravovať podľa vopred stanoveného kľúča. To znamená, že prvý tím vyžrebovaný pôvodne do skupiny F sa pripojí k skupine A a druhý tím vyžrebovaný pôvodne do skupiny F sa pripojí k skupine B," hovorí.

Pozrite si aj

Predstavujeme účastníkov Országh Cupu 2020: Funky Monkeys Liptovský Mikuláš

"Bohužiaľ, napriek viacerým rokovaniam s jednotlivými tímami sa nám nepodarilo dotiahnuť účasť žiadneho z nich a preto môžeme dnes konštatovať, že tím Kremnica Wolves sa presúva do skupiny A a tím Indiáni Žiar nad Hronom do skupiny B. Dnes ráno sme navyše obdržali nepríjemnú správu o odhlásení tímu Orange Stars Nitra zo zdravotných dôvodov. Týmto odchodom bola zasiahnutá skupina C (Victors Podbrezová, Dream Team Nitra).

Pre krátkosť času sme sa rozhodli postupovať podobným kľúčom aj pri úprave žrebu v tejto skupine. Prvý vyžrebovaný tím (Victors Podbrezová) sa presunie do skupiny k Trebišovu, Funky Monkeys L. Mikuláš a One Taxi B. Bystrica. Druhý vyžrebovaný tím z dotknutej skupiny (Dream Team Nitra) sa presunie do skupiny k Tigers Pohronie, Knights Bardejov a Hokejovysvet.sk.

Týmto sa dostávame k finálnemu počtu účastníkov 16, štyrom skupinám po štyri tímy. V skupinách v sobotu odohrá zápas každý s každým. Do nedeľného play-off postúpia prvé tri tímy z každej skupiny," povedal Andy Nemček.

Pozrite si aj

Predstavujeme účastníkov Országh Cupu 2020: Spišská Nová Ves

Nové zloženie skupín:

A-skupina: Goldy Trans Fans Poprad, Pro Auto Banská Bystrica, Bulldogs Brno, Kremnica Wolves

B-skupina: Čertove kolo Zvolen, Spišská Nová Ves, GGT Žiar nad Hronom, Indiáni Žiar nad Hronom

C-skupina: Adler Trebišov, Funky Monkeys Liptovský Mikuláš, One Taxi Banská Bystrica, Victors Podbrezová

D-skupina: Tigers Pohronie, Knights Bardejov, Hokejovysvet.sk, Dream Team Nitra

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články