Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kompas sa v Leviciach teší na spoluprácu s Jozefom Kováčikom, ciele klubu budú vyššie

LEVICE - Slovenský brankár Erik Kompas vymenil Topoľčany za Levice, kde by mal byť jednotkou tímu, ktorý bude mať vyššie ambície ako v predošlom ročníku. 25-ročný gólman viac povedal pre hokejovysvet.sk.
Zdroj: 35674
Zdieľajte:

Rodák z Trenčína a odchovanec Dukly teda mení pôsobisko v rámci SHL: "Jeden z dôvodov, ktorý rozhodol v prospech Levíc, bol tréner Jozef Kováčik. Je to super chlap," hovorí Kompas exkluzívne pre hokejovysvet.sk. S už bývalým obrancom sa spolu stretli počas minulej sezóny v Topoľčanoch.

"Takisto prebehli s klubom férové jednania. Vzhľadom na situáciu ohľadom koronavírusu sme sa dohodli aj na celkom dobrých podmienkach," pochvaľuje si: "Čo sa týka iných ponúk, tak nejaké kontakty tam boli, ale nebolo to nič konkrétne," doplnil Kompas.

V minulej sezóne odchytal za Topoľčany, ktoré bojovali o čo najvyššie umiestnenie, 37 zápasov, dvakrát nastúpil aj v drese Nitry v Tipsport lige. S Levicami sa bude tiež snažiť ísť v tabuľke vysoko: "O tímových cieľoch by som nerád hovoril ale budú určite vyššie ako v minulej sezóne," pokračuje Erik Kompas v rozprávaní.

Teší sa na opätovnú spoluprácu s Jozefom Kováčikom: "Bol super spoluhráč a dúfam, že taký istý bude aj ako tréner. Už sme sa spolu rozprávali, takisto som hovoril s vedením klubu. Bavili sme sa o nejakých predbežných cieľoch a víziách," dodal Kompas v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články