Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipsport ligu bude hrať 12 klubov, spúšťa sa výberové konanie na riaditeľa marketingu Pro-Hokeja

ZVOLEN - V utorok 7. júla sa uskutočnilo ďalšie spoločné sedenie zástupcov klubov Tipsport ligy na zimnom štadióne vo Zvolene.
Zdroj: 35490
Zdieľajte:

Novú sezónu 2020/21 bude hrať 12 klubov. Na poslednú chvíľu bola schválená účasť maďarského tímu DVTK Jegesmedvék Miškovec. Neistá situácia je v Košiciach, kde prebieha verejná zbierka na pomoc klubu. Zástupcovia sa však zhodli, že osemnásobný slovenský majster patrí do súťaže a veria, že všetko dobre dopadne. V platnosti ostáva formát súťaže, ktorý bol predstavený minulý týždeň.

Prečítajte si aj

FOTO Krásne gesto Juraja Valacha: V ťažkej životnej situácii pošle tisíce korún ťažko chorému bývalému spoluhráčovi

Mužstvá odohrajú 50 kôl základnej časti. Prvá šestka automaticky postúpi do play-off. Kluby od 7. do 10. miesta odohrajú medzi sebou tzv. predkolo o postup do najlepšej osmičky. Pre tímy z 11. a 12. miesta sa ročník skončí. Nevypadne nikto. Z druhej najvyššej súťaže priamo postúpi jej víťaz. Dlhodobá časť Tipsport ligy sa začne v piatok 2. októbra 2020 a skončiť by mala 21. marca 2021. Počnúc dnešným dňom sa spúšťa výberové konanie na riaditeľa marketingu Pro-Hokeja prostredníctvom klubových facebookov.

Prečítajte si aj

O budúcnosti DVTK sa ešte nerozhodlo: Dohoda je blízko, hovorí generálny manažér

Presne o dva týždne, t.j. 21. júla sú na programe voľby na čelného predstaviteľa spoločnosti Pro-Hokej po tom, ako bol v minulých dňoch odvolaný Richard Lintner. Médiá o novinkách informoval Imre Valášek, dočasný šéf riadiaceho orgánu a riaditeľ klubu HC Nové Zámky.

Prečítajte si aj

Predstavitelia Tipsport ligy sa stretli s ministrom financií

Fakty:

Začiatok základnej časti: 2.10.2020

Koniec základnej časti: 21.3.2021

Počet klubov: 12

Počet kôl: 50

Play-off: 1. - 6. miesto priamy postup (7. - 10. miesto predkolo o postup), do play-off postúpia dvaja najlepší

Začiatok finále: 1.5.2021

Posledný zápas sezóny: 12.5.2021

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články