Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tréner Čada ho odstavil po jedinom zápase v Slovane: Švédsky obranca definitívne ukončil kariéru

ŠTOKHOLM - Švédsky obranca David Printz bol v roku 2012 jednou z nových posíl HC Slovan Bratislava pred vstupom do KHL.
Zdroj: 5516
Zdieľajte:

V tom čase 32-ročný zadák prišiel do Bratislavy zo švédskeho klubu Djurgarden IF. V hlavnom meste Slovenska odohral iba jediný zápas a následne sa z mužstva porúčal. Pred ôsmimi rokmi "belasí" na svojom webe uviedli:

Prečítajte si aj

Kanadský obranca mieri prvýkrát zo zámoria do Európy, prvokolová voľba Toronta bude hrať vo Fínsku

"To, čo sa v posledných dňoch a týždňoch ukazovalo ako pravdepodobné, sa dnes popoludní stalo realitou. HC SLOVAN Bratislava ukončil spoluprácu so švédskym obrancom Davidom Printzom.D avid sa už 11. júla po absolvovaní lekárskych testov pripojil k mužstvu a absolvoval s ním celú predsezónnu prípravu, vrátane všetkých zápasov v European Trophy.

Do samotnej KHL však zasiahol len v jedinom zápase, proti Spartaku Moskva (2:1sn), v ktorom bol na ľade pri jedinom góle hostí a zaznamenal tiež dve trestné minúty. V ďalších zápasoch sa už v čoraz silnejšej konkurencii obrancov do základnej zostavy nepresadil, napriek nespornej snahe a pracovitosti," písalo sa v správe Slovana na jeho webe.

Prečítajte si aj

Rybár a Krištof majú nového spoluhráča: Prichádza český obranca s minulosťou v popradskom tíme aj NHL

Dnes už 39-ročný veterán zo Škandinávie pôvodne mal ostať v kádri Indiánov z Frölundy, kde pôsobil od konca ročníka 2018/19, ale nakoniec ukončil bohatú hráčsku kariéru. Počas nej si vyskúšal aj pôsobenia v NHL, Liige, DEL, EBEL či AHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články