Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bývalý obranca Slovana a bratranec hviezdy NHL predĺžili zmluvy s oceliarmi

SHEFFIELD - Český obranca Marek Trončinský a kanadský útočník Tanner Eberle budú aj v sezóne 2020/21 hráčmi britského klubu Sheffield Steelers, kde obaja predĺžili zmluvu o jeden rok.
MetaHeadline: Marek Trončinský Jaroslav Janus.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

31-ročný bek v predošlom ročníku odohral päť stretnutí za Litvínov a následne odišiel práve do Sheffieldu Steelers. V 43 dueloch nazbieral 32 bodov (12+30).

Sezónu 2018/19 odohral za HC Dynamo Pardubice, hosťoval však v Litvínove. V najvyššej českej súťaži hrával aj za Kladno, Třinec, Liberec či Mladú Boleslav. Dvakrát vyhral kanadské bodovanie obrancov.

Prečítajte si aj

NHL spoznala dve mestá, kde sa dohrá sezóna 2019/20: Obe sú v Kanade

Počas kariéry si vyskúšal i KHL. V sezóne 2013/14 krátko pôsobil v Slovane Bratislava, nastupoval predovšetkým v Chanty Mansijsku. Národný dres Česka obliekol Trončinský 26-krát (1+2).

26-ročný krídelník Eberle odohral za Sheffield Steelers predošlé dve sezóny. V minulej získal 44 bodov za 21 gólov a 23 asistencií. V zámorí hrával ako junior WHL, potom ECHL. Do AHL sa dostal iba na pár zápasov. Jeho bratrancom je Jordan Eberle, v súčastnosti hráči New Yorku Islanders.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články