Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ty si nejako ožil, zahlásila manželka 66-ročného lodivoda a "vyprevadila" ho tretíkrát na západ Slovenska

BRATISLAVA - Hokejisti iClinic Bratislava Capitals už poznajú meno nového trénera. Petra Oremusa pri kormidle vystriedal skúsený Čech Rostislav Čada.
Zdroj: 35603
Zdieľajte:

Čada naposledy stál na striedačke švajčiarskeho juniorského mužstva Ambri - Piotta. Bratislavu už dokonale pozná, keďže pred rokmi viedol Slovan pri jeho premiére v nadnárodnej KHL. Aj keď prichádza do neznámeho klubu, vracia sa na štadión Ondreja Nepelu, nakoľko sa v ňom bude hrať nielen Tipsport liga, ale aj Bet-at-home (donedávna EBEL).

Prečítajte si aj

FOTO HC Košice upravili logo a zmenili farebnú kombináciu dresov

"Na Bratislavu mám len príjemné spomienky. Našiel som tu skvelých priateľov a veľmi dobrých divákov. Rád by som na to nadviazal," uviedol pred vstupom do arény Rostislav Čada. 66-ročný rodák z Brna už pred vyše desaťročím trénoval belasých, no následne svoju pohodu našiel v Košiciach, ktorú dvakrát pretavil do zisku majstrovského titulu (2010, 2011). K oceliarom sa ešte raz vrátil v roku 2015. Vtedy mu návrat odobrila manželka a rovnako jej slovo zavážilo aj tentoraz.

Prečítajte si aj

Detva posilňuje mužstvo: Do kádra trénera Bokroša mieri dvojica zo Zvolena

"Keď som začal komunikovať s Dušanom Pašekom, tak manželka utrúsila poznámku "ty si nejako ožil,". Je to teda jej také súhlasné stanovisko," pousmial sa Čada pred novinármi. V klube sa po rokoch opätovne spoja cesty medzi dvomi jednotlivcami, ktorí majú za sebou spoločnú históriu z čias v HC Košice. "Bol našou prvou voľbou. Vždy som sa stotožňoval s jeho metódami, ktoré boli založené na odhodlaní, pracovitosti, profesionalite či disciplíne. Chceme, aby tieto atribúty pochopili aj naši hráči," povedal viceprezident iClinic Bratislava Capitals Dušan Pašek ml., ktorý bol zverencom Čadu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články