Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Impulz vyslal posledný spoluhráč, po dvoch týždňoch bolo všetko jasné

ZVOLEN - HKM Zvolen je po konkurentovi z Michaloviec druhým najaktívnejším klubom, čo sa týka lovenia nových posíl do kádra.
Zdroj: 33335
Zdieľajte:

Vo Zvolene naplno v novej funkcii úraduje majster sveta z roku 2002 Ladislav Čierny, ktorý sa stal v apríli tohto roka manažérom klubu. Rytieri postupne informujú verejnosť ohľadom podpisovania nových kontraktov či príchodu nových hokejistov. Vo zvolenskej sieti už uviazli mená ako Radovan Bondra a Puliš, Peter Hraško, Adam Trenčan, alebo Marek Viedenský. Skúsený 29-ročný center si prvýkrát v kariére oblečie dres dvojnásobného slovenského majstra.

Prečítajte si aj

Žreb Országh Cupu sa uskutoční vo štvrtok, voľné je ešte jedno miesto

"Prvotný impulz vyšiel od Rada Puliša hneď po tom, čo podpísal zmluvu. Lákal ma do Zvolena a všetko sme riešili asi tri týždne. Reálne kontúry však dohoda nabrala až dva týždne dozadu. Zavážilo to, že situácia v Slovane bola stále nejasná a nikto nevedel, čo bude. Zvolen mi dal konkrétnu ponuku a v niektorých veciach mi vyšiel v ústrety. Potom sme už len doladili detaily a dohodli sme sa," uviedol pre oficiálnu stránku tímu Viedenský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články