Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Posilou HKM Zvolen sa stal bývalý fínsky spoluhráč Denisa Godlu

ZVOLEN - Tipsportligový HKM Zvolen angažoval 30-ročného fínskeho útočníka Mikka Nuutinena. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 33438
Zdieľajte:

"Ide o hráča s veľkými skúsenosťami z najvyššej fínskej ligy. Je to dynamický korčuliar, ktorý je napriek neveľkej postave nebojácny a chodí do priestorov, v ktorých to bolí - či už pred bránku alebo k mantinelu. Taktiež disponuje rýchlosťou a citom pre hru. Od hráča jeho kvalít a s jeho skúsenosťami očakávame, že bude posilou," uviedol generálny manažér HKM Zvolen Ladislav Čierny.

Prečítajte si aj

VIDEO Poprad podpísal novú dvojročnú zmluvu s oporou, podchytených je už 14 hráčov

Nuutinen doteraz pôsobil iba vo fínskych ligách. V uplynulých piatich sezónach hral v najvyššej Liige za KalPa Kuopio. V ročníku 2019/2020 odohral 57 zápasov, v ktorých získal 25 kanadských bodov za 6 gólov a 19 asistencií. Celkovo má v najvyššej fínskej súťaži bilanciu 322 zápasov, 45 gólov, 85 asistencií a 130 bodov. Po príchode skúseného krídelníka je na súpiske HKM Zvolen trojica legionárov. Klub nedávno predĺžil zmluvu s kanadským obrancom Benom Betkerom a novou akvizíciou sa stal britský reprezentant Mike Hammond.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články