Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovce doplnili skladačku: Získali dve zaujímavé posily z Košíc, Boltun ukončil kariéru

MICHALOVCE - HK Dukla Ingema Michalovce v sezóne 2020/2021 posilní obranca Vojtech Zeleňák a brankár Stanislav Škorvánek.
Zdroj: 35526
Zdieľajte:

„Do prípravy chceme zapojiť aj nádejných juniorov Adama Stripaia, Jakuba Ragana, Lukáša Lačného a Mateja Farkaša. Rátame aj s Dominikom Borovom, ten mal ale v týchto dňoch operované rameno. Okrem nich sme chceli dať šancu aj odchovancovi michalovského hokeja Petrovi Boltunovi, ktorý posledné dva roky pauzoval kvôli operáciám kolena. Ten nám ale oznámil, že už nebude pokračovať v hráčskej kariére,“ poznamenal manažér klubu Peter Tirpák.

Prečítajte si aj

HKM Zvolen získal skúseného obrancu, ktorý vyhral tri tituly s Banskou Bystricou

Aktuálne majú Michalovce podpísaných 25 hráčov. Okrem tejto dvojice ide o brankárov Vladimíra Glosára a Tomáša Tomeka, obrancov Jordona Southorna, Vladimíra Mihálika, Juriho Repeho, Sameliho Ventelu, Jána Ťavoda, Martina Bdžoch a Alexandra Zekuciu, a útočníkov Mareka Bartánusa, Tomáša Matouška, Jordana Hickmotta, Petra Galamboša, Mateja Giľáka, Villeho Korhonena, Samuela Takáča, Gabriela Spilara, Christopheho Lalancetta, Dávida Šoltésa, Mareka Mašlonku, Samuela Mlynaroviča, Tomáša Toroka a Samuela Chalupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články