Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Švédske Örebro získalo dve výrazné posily: Prichádza bývalý obranca Slovana a produktívny Chorvát

ŠTOKHOLM - Švédsky účastník najvyššej súťaže SHL - Örebro BK, predstavil dve posily. Na ročnom kontrakte sa dohodol obranca Nick Ebert a útočník Borna Rendulić podpísal dvojročnú zmluvu.
Zdroj: 25019
Zdieľajte:

26-ročný Ebert v minulej sezóne nastupoval za Belleville Senators a Hartford Wolf Pack v AHL, avšak do prestížnej NHL sa mu opäť nepodarilo dostať. "Farmársku" súťaž už Ebert v minulosti hrával za Manchester Monarchs, Ontario Reign a Texas Stars.

V sezóne 2017/18 bol súčasťou Slovana Bratislava v KHL. Absolvoval 44 duelov (7+12) a pred koncom prestupového obdobia odišiel do švédskeho klubu Örebro HK, kde strávil aj nasledujúcu sezónu.

Prečítajte si aj

Bude sa meniť generálny sponzor Tipsport ligy? Lintner to nevidí ako šťastné riešenie

28-ročný krídelník Rendulič predošlý ročník odohral za Adler Mannheim v nemeckej DEL-ke. Získal 49 bodov v 50 zápasoch. Strelil 27 gólov a pridal 22 asistencií. Bol tretím najproduktívnejším hráčom súťaže a po Trevorovi Parksovi druhým najlepším strelcom.

Rendulič si počas kariéry zahral aj v NHL a to za Colorado Avalanche a Vancouver Canucks. Absolvoval pätnásť zápasov (1+1). Nastupoval aj vo fínskych kluboch Ässät, HPK a Pelicans, taktiež v ruskom Viťazi Podolsk.

Už ako 14-ročný debutoval v chorvátskej lige za Medveščak Záhreb. Svoju rodnú krajinu deväťkrát reprezentoval na MS v nižších kategóriách, prvýkrát mal iba 17 rokov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články