Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HKM Zvolen reaguje na nepravdivé výroky Parksa: Zaujímavé, že sa ozýva hráč, ktorého zaujímali iba jeho štatistiky

ZVOLEN - Ostatný víkend sa negatívne na adresu vedenia HKM Zvolen vyslovil americký útočník Michael Parks.
Zdroj: 35435
Zdieľajte:

Americký útočník povedal, že sa mu Zvolen nepáčil a označil ho za hrozné miesto, pretože si klub neplní záväzky voči hráčom. Zároveň uviedol, že sa majiteľom klubu nedá dôverovať. Na záver doplnil, že sa pod Pustý hrad nikdy nevráti, nakoľko HKM nie je profesionálna organizácia. Dvojnásobný majster sa na tieto nepravdivé slová rozhodol reagovať formou oficiálneho stanoviska.

Prečítajte si aj

Michalovce posilnil najproduktívnejší obranca ligy, v Dukle ostáva mladík zo Spiša

Postoj Zvolena uverejňujeme v plnom znení bez redakčných úprav:

"V klube nás všetkých mrzí, že sa hráčovi nepáčilo v našom meste ani v klube. To mu však nedáva právo nepravdivo sa vyjadrovať a očierňovať klub, ktorý si napriek nedostatočnej spokojnosti s jeho výkonmi plnil všetky svoje povinnosti vyplývajúce z hráčskej zmluvy.

Prečítajte si aj

Maďarský mladík začne piaty ročník vo farbách Budapešti

Situácia spôsobená pandémiou COVID-19 nepríjemne zasiahla všetkých. Od fanúšikov, partnerov klubu, klub samotný a teda následne aj hráčov bol nútený ukončiť profesionálne zmluvy k 15.3.2020 z dôvodu vyššej moci, nakoľko bez divákov a partnerov by nebol schopný plniť svoje záväzky. Reagujeme týmto na nepravdivé slová Parksa, že hráčom neboli vyplácané odmeny načas. Nestalo sa to totiž ani raz do situácie, kedy bola súťaž predčasne ukončená.

Prečítajte si aj

Účastníka Chance ligy posilnil niekdajší obranca Žiliny

Klub hráčom v súčasnosti musí doplatiť marcové odmeny a tým splní všetky podmienky pre udelenie licencie na nový extraligovú sezónu. Je zaujímavé, že hráč, ktorého počas sezóny zaujímali len jeho individuálne štatistiky bez ohľadu na výsledok družstva, je opäť jediným z hráčov HKM, ktorý prezentuje svoju "frustráciu" v médiách."

Vedenie HKM Zvolen

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články