Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po roku bude Hokejovysvet.sk znova na Országh Cupe, tentoraz s vyššími ambíciami

BRATISLAVA - Medzi osemnástimi účastníkmi najväčšieho hokejbalového turnaja v strednej Európe nebude druhýkrát po sebe chýbať Hokejovysvet.sk.
Zdroj: 31946
Zdieľajte:

Náš tím minulý rok ako nováčik obsadil trináste miesto z 24 účastníkov. V základnej skupine sme jeden zápas vyhrali a dva prehrali, čo nás poslalo do baráže o štvrťfinále. V tom sme ale neuspeli a do bojov o čo najlepšie umiestnenie sa nakoniec náš tím nedostal.

Prečítajte si aj

Országh Cup 2020 bude bez Sharks či Brazzers, spoznáme štvrtého víťaza

Na Országh Cupe 2020 ale nebudeme chýbať. Do Žiaru nad Hronom sa znova pôjdeme pokúsiť preniknúť medzi najlepšie mužstvá a tentoraz budú ambície vyššie. Tomu nasvedčuje aj skladba kádru. Dá sa povedať, že základ minuloročného tímu ostáva, ale pribudne niekoľko veľmi zaujímavých posíl. Mená zatiaľ prezrádzať nebudeme, no rozhodne sa je na čo tešiť.

Pred rokom sa v drese Hokejovysvet.sk predstavili aj známi hokejisti ako Michal Kabáč, Maroš Surový, Martin Nemčík, Róbert Varga, Filip Adamčík či Ján Sarvaš. Vyplatil sa nám aj ťah na brankára Michala Lacka, ktorý podával veľmi dobré výkony. Tento rok pridáme ešte ďalšie kvalitné posily.

Jedenástky ročník Országh Cupu sa uskutoční 25. a 26. júla 2020 v Žiari nad Hronom. Náš portál je mediálnym partnerom podujatia. Členov hráčskeho kádru budeme postupne predstavovať od pondelka 20. júla, teda od začiatku toho týždňa, kedy sa turnaj uskutoční.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články