Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

So vstupenkou na zápas bezplatne aj do MHD

KHL
Návštevníci domácich stretnutí HC Slovan Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige sa môžu od októbra odviezť mestskou hromadnou dopravou na zápas i zo zápasu bezplatne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB), stačí mať pri sebe permanentku alebo vstupenku na zápas v daný deň. Vstupenku ako lístok môžu fanúšikovia použiť už na stredajší (1.10.) zápas Slovana s Dinamom Riga.

Zástupcovia DPB, HC Slovan Bratislava a hlavného mesta SR Bratislava sa v utorok dohodli na akceptovaní vstupenky na hokej ako platného cestovného lístka na mestskú hromadnú dopravu v dňoch domácich zápasov KHL. "Možnosť cestovať na permanentku aj jednorazový zápasový lístok sa začína dve hodiny pred začiatkom domácich zápasov HC SLOVAN, t.j. v pracovné dni od 17.00 h a počas víkendov od 15.00 h," spresnila hovorkyňa DPB Adriana Volfová. "Platnosť tohto cestovného lístka vyprší posledným denným spojom, neplatí na nočné spoje," dodala.

Podobný benefit mohli fanúšikovia využívať už v minulej sezóne. Podľa generálneho riaditeľa DPB Ľubomíra Belfiho sa systém osvedčil. "Túto možnosť využíval každý tretí majiteľ vstupenky na zápas a takmer polovica všetkých držiteľov permanentiek," uviedol Belfi. "DPB má prioritný záujem odľahčiť individuálnu dopravu a zároveň vyhovieť fanúšikom hokeja, aby sa na domáce hokejové zápasy dostali komfortne verejnou dopravou bez problémov s parkovaním v tejto lokalite," komentoval opatrenie generálny riaditeľ DPB.

Možnosť pre svojich fanúšikov víta aj vedenie HC Slovan SLOVNAFT. Generálny manažér klubu Maroš Krajči poukázal na to, že štadión je výborne dostupný prostriedkami MHD. "Verím, že toto opatrenie preto využije veľa našich priaznivcov, logistika pred arénou bude prehľadnejšia a zároveň sa bude ľahšie dýchať aj obyvateľom lokality Tehelného poľa, " povedal Krajči.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články