Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Štefan Fabián eviduje záujem z prvej ligy a nenapodobní Krotáka: Možno aj skončím, ťažko povedať

POPRAD - S klubom HK Poprad je najviac späté jediné meno - Štefan Fabián. Hoci je 39-ročný ostrieľaný obranca rodákom z Košíc, neuveriteľných štrnásť ročníkov odvádzal pre kamzíkov kvalitné služby.
Zdroj: 26240
Zdieľajte:

Rovnako ako uplynulá sezóna bola nedokončená, ani Fabián ju neukončil na rovnakom mieste. Keďže Poprad netajil smelé ambície, posilnil káder inými hráčmi a skúsený hokejista postupne strácal miesto v základnej zostave. Ročník uzavrel v susednej Spišskej Novej Vsi.

Prečítajte si aj

SZĽH podáva trestné oznámenie

"Poprad bol nabitý menami a už som nemal taký dobrý ice - time. Preto som sa potešil ponuke zo Spiša a do sýtosti som si zahral," uviedol v debate pre RTVS Štefan Fabián. Opätovný interes z najvyššej súťaže zatiaľ neprichádza, a tak jednou z možností pred rozbehnutím novej sezóny je, že dlhoročná popradská opora ostane v prvej lige, avšak môže to byť iné mužstvo ako Spišiaci. "Možno už nenastúpim na žiadny zápas. Naozaj je to ťažké v tejto chvíli povedať. Som v procese prípravy kvôli tomu, lebo za tie roky si človek na to zvykol a berie to ako životný štýl," pokračoval "pravák".

Prečítajte si aj

Extraliga sa na sezónu 2020/21 uzavrela, svoj názor vyjadril aj Vladimír Országh

V meste pod Tatrami si pamätajú zo septembra minulého roka rozlúčkový duel, ktorý organizoval Arne Kroták. Ďalšia obrovská legenda, ktorá v Tipsport lige odohrala 1259 stretnutí, ale nikdy sa nedočkala titulu. "Priznám sa, že nemám rád takéto akcie. Ja som človek, ktorý ak odíde, ani si to nevšimnú," dodal pre RTVS Fabián, ktorý sa venuje štúdiu na Fakulte športu v Prešove a je aktuálne držiteľom trénerskej C-licencie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články