Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Náš portál spúšťa novú pravidelnú reláciu, štartuje tak HSTV

BRATISLAVA - V snahe posúvať sa ďalej a prinášať vám ešte viac zaujímavého materiálu budeme od stredy 10. júna 2020 pravidelne každý týždeň prinášať reláciu s názvom Hokejtalk.
Zdroj: 35378
Zdieľajte:

Každý týždeň budeme so zaujímavými hosťami diskutovať na aktuálne témy a keď sa rozbehne Tipsport liga, tak každý týždeň budú vychádzať až dve časti. Jedna z nich totiž bude vždy v pondelok venovaná iba najvyššej slovenskej súťaži a druhá prinesie zaujímavú tému daného obdobia.

Hostia sa budú striedať podľa toho, čo sa stane a o čom sa budeme chcieť rozprávať. Tešiť sa však rozhodne môžete na známych hokejistov, trénerov, manažérov ale aj novinárov. Premiérová časť vyjde už v stredu (10. júna) o 19:00.

Naživo ju budete môcť sledovať prostredníctvom platformy Twitch na našom kanáli "hokejovysvet". Záznamy budú následne voľne uverejnené a zachované na našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram aj Youtube.

V spomínanej prvej časti sa budeme venovať tomu, čo sa v posledných týždňoch udialo v Tipsport lige, ale aj v celom slovenskom hokeji. Tém je určite veľa a rozoberať ich budú Matej Kubove, Marek Marušiak, Stanislav Benčat a Kamil Kanas. Veríme, že sa vám náš nový formát bude páčiť.

Nová relácia je taktiež začiatkom značky HSTV, pôjde o tzv. "televíziu" nášho portálu. Postupom času sa bude rozrastať o ďalšie zaujímavé relácie a videá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články