Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Chára sa vybral do ulíc Bostonu a protestoval

BOSTON - Aj obranca Zdeno Chára sa aktívne zapojil do protestov, ktoré v USA prebiehajú po tom, čo policajt zabil Georgea Floyda, černošského občana.
Zdroj: 35051
Zdieľajte:

Slovenský hokejista je prvým členom Bostonu Bruins, ktorý sa osobne vybral podporiť demonštrantov. Pred ním boli videní niekoľkí hráči basketbalového Bostonu Celtics. Chára ešte minulý týždeň zverejnil na svojom instagramovom profile text, kde podporil iniciatívu.

Prečítajte si aj

Kuľha ostáva vo Francúzsku, vracia sa do tretej najvyššej súťaže

„Dnes nachádzame hlas obhajujúci vec, o ktorej nemôžeme byť ticho. Nikto by nemal žiť v strachu a večnej nespravodlivosti, ktorej denne čelia komunity farebných v Spojených štátoch amerických a na celom svete. S celou zostavou športovcov, ambasádorov a všetkých našich celosvetových partnerov si vyžadujeme spravodlivosť za bezohľadnú smrť Georgea Floyda a príliš veľa ďalších ľudí.

Žiadame našich partnerov a komunitu, aby sa zapojili nie len slovami, ale aj mierovými skutkami. Na začiatok sa môžete pripojiť k podpornej petícii za spravodlivosť pre Georgea Floyda,“ napísal odchovanec trenčianskej Dukly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com

Diskusia

Podobné články