Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan sa pripravuje na predaj: Objavil sa prvý vážny záujemca!

BRATISLAVA - Minulý rok vyvíjal Juraj Široký mladší veľkú snahu o to, aby predal HC Slovan Bratislava novému investorovi.
Zdroj: 35004
Zdieľajte:

Aj toto leto je odpredaj belasých hlavnou témou. Okrem toho má Slovan opäť finančné ťažkosti. Z nedokončenej sezóny dlží hráčom niekoľko výplat a znovu sa spomínajú dlžoby za prenájom zimného štadióna. Klub z hlavného mesta stále hľadá niekoho, kto by sa ho ujal a zdá sa, že prvý vážny záujemca je na obzore.

Prečítajte si aj

Slovan Bratislava opúšťa skúsený útočník, ktorý si to namieril do rodnej krajiny

"Pred tohtoročným play-off sme rokovali s marketingom Slovana o jednej peknej spolupráci, ktorá mala byť dlhodobá. Už pred rokom sme zachytili, že Slovan hľadá strategického partnera a teraz sme zistili, že určité možnosti by tam mohli byť. A áno, môžem potvrdiť, že sme boli jedným z uchádzačov o kúpu značky Slovan Bratislava. Situácia sa však rapídne zmenila po príchode koronakrízy. Teraz sa vyčkáva, uvidíme, čo sa stane, ale pokiaľ by boli okolnosti priaznivé, kúpe celého klubu sa nebránime. Viem však, že sme neboli jediným záujemcom, vyhrá ten, kto dá najlepšiu ponuku. Ešte by som to neuzatváral," vyjadril sa pre denník N Ivo Ďurkovič zo spoločnosti iClinic, ktorá financovala hokej v Banskej Bystrici, a teraz bude pokračovať v Bratislave Capitals pri premiére v rakúskej nadnárodnej lige. Keďže najväčším problémom súčasných týždňov je pandémia koronavírusu a s ňou spojené celosvetové problémy s peniazmi, šéf očnej optiky nateraz nevedel s určitosťou povedať, akú cenu má Slovan.

Prečítajte si aj

Do Michaloviec sa sťahuje ďalší hokejista z Banskej Bystrice, Dukla predĺžila zmluvu s majstrom Slovenska

"Pred koronou sme vedeli určiť hodnotu značky aj ligy, teraz si nie som istý, akým smerom sa bude uberať kultúra a šport. A aj od toho závisia ďalšie rokovania. Nerád by som to však špecifikoval. Boli sme rozhodnutí investovať do kúpy značky to, čo by sme vyťažili z marketingovej aktivity počas tohtoročného play-off, keď by sme boli partnerom Slovana. Suma teda mohla byť veľmi vysoká, ale aj veľmi nízka – možno stotisíc eur, možno milión," poznamenal Ďurkovič.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba v Česku: Najrýchlejší hokejista Extraligy nebude pôsobiť na farme Třinca

Na konci deklaroval, že si dlhy v klube nezoberie na seba a do úvahy neprichádza ani splátkový kalendár a ubezpečil hráčov, že pod jeho vedením by dostávali peniaze načas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dennikn.sk

Diskusia

Podobné články