Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Žreb Ligy majstrov budúci týždeň, určili termín finále + rozdelenie košov

ZÜRICH - V stredu 3. júna sa uskutoční žrebovanie ďalšieho ročníka CHL (Liga majstrov).
Zdroj: 32059
Zdieľajte:

Slávnostný akt začne o 18:00 a budú ho vysielať aj tamojšie televízie či oficiálny portál Ligy majstrov. V hre je opäť 32 klubov, ktoré budú rozdelené do šestnástich dvojíc. Kvalifikované mužstvá boli umiestnené do dvoch košov na základe ich výsledkov v domácej lige a umiestnenia súťaži v CHL.

Prečítajte si aj

Pôsobil v Poprade a je oporou reprezentácie: Skúsený 35-ročný útočník bude hrávať v poprednej lige

Švédska Frölunda je najvyššie, keďže bude obhajovať prvenstvo. Kvôli pandémii koronavírusu sa začiatok presúva na október. Meno víťaza spoznáme 9. februára 2021, ktorý vzíde z jediného finálového stretnutia. Kluby celkovo odohrajú 61 duelov. Tento rok bude Slovensko bez zastúpenia, nakoľko sa tím HC 05 Banská Bystrica vzdal práva štartovať v tejto súťaži. Jeho náhradníkom sa stal celok z Bieloruska Neman Grodno.

Prečítajte si aj

KHL oznámila dátum štartu nového ročníka

Kôš 1:
Bílí Tygři Liberec, Oceláři Třinec (obaja Česko), Frölunda, Lulea, Färjestad, Rögle (všetci Švédsko), Zürich, Zug, Davos (všetci Švajčiarsko), EHC Mnichov, Mannheim, Straubing (všetci Nemecko), Kärpät Oulu, Lukko Rauma (obaja Finsko), Salzburg, Bolzano (obaja EBEL).

Pozrite si aj

VIDEO Stalo sa: Zlatý chlapec odsúvaný na vedľajšiu koľaj všetkým vytrel zrak

Kôš 2:
Sparta Praha (Česko), Ženeva, Biel-Bienne (obaja Švajčiarsko), Tappara Tampere, Ilves Tampere (obaja Finsko), Junosť Minsk, Něman Grodno (obaja Bielorusko), Skelleftea (Švédsko), Eisbären Berlín (Nemecko), Viedeň (EBEL), Aalborg (Dánsko), Cardiff (Veľká Británia), Grenoble (Francúzsko), Stavanger (Nórsko), Tychy (Poľsko), SönderjyskE (Dánsko, víťaz Kontinentálneho pohára).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články