Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Formát pomohol Tatarovmu Montrealu, hrať sa má vo dvoch mestách

RALEIGH - V prípade reštartu zámorskej hokejovej NHL tímy naskočia priamo do play off. Prerušená základná časť sa už dohrávať nebude, uviedol komisár profiligy Gery Bettman. Netradičnú vyraďovačku by hralo 24 tímov, po 12 v každej konferencii.
Zdroj: 35039
Zdieľajte:

Na základe postavenia v tabuľke si o nasadenie v 2. kole zahrajú vo Východnej konferencii Boston Bruins aj so Slovákmi Zdenom Chárom a Jaroslavom Halákom, Tampa Bay Lightning v kádri s Erikom Černákom, Washington Capitals s Richardom Pánikom a Philadelphia Flyers. Na Západe to budú St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights a Dallas Stars aj s Andrejom Sekerom. Vďaka mimoriadnemu formátu sa v play off predstaví aj Tomáš Tatar.

Prečítajte si aj

Rovno do play-off

Jeho Montreal zaostával za 8. miestom až o deväť bodov, napriek tomu sa predstaví v 1. kole play off a o postup zabojuje proti Pittsburghu Penguins. Ďalšie dvojice vytvoria Carolina Hurricanes s New Yorkom Rangers, New York Islanders a Florida Panthers a Toronto Maple Leafs aj s Martinom Marinčinom proti Columbusu Blue Jackets. V Západnej konferencii sa v úvodnom kole predstavia dvojice: Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks, Nashville Predators - Arizona Coyotes, Vancouver Canucks - Minnesota Wild, Calgary Flames - Winnipeg Jets.

Prečítajte si aj

ANKETA Najlepší hráč sezóny 2019/20: HK Nitra

Zo Slovákov, ktorí v tejto sezóne zasiahli do hry, sa sezóna skončila iba pre Christiána Jaroša a jeho Ottawu Senators. Pred bránami play off zostali aj Buffalo Sabres, New Jersey Devils, Anaheim Ducks, Los Angeles Kings, San Jose Sharks a Detroit Red Wings.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články