Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Košice predstavil jednotlivých trénerov, v A-mužstve nič nové, Bicek ponuku odmietol

KOŠICE - Osemnásobný slovenský majster HC Košice informoval o zložení trénerov pre jednotlivé kategórie.
Zdroj: 35274
Zdieľajte:

Hoci sa pomaly končí máj, ktorý je každým rokom úvodným mesiacom letnej prípravy, stále sa nevie, ako bude vyzerať slovenský hokej. Kluby okrem Trenčína, ktorý rozbehol ako jediný spoločnú prípravu, mlčia, prípadne robia úvodné kroky v zákulisí smerom k budúcej sezóne. Košice najprv dali dokopy jednotlivé kategórie, ktoré obsadili trénermi. Nič nové sa však neudialo pri senioroch.

Prečítajte si aj

VIDEO Výstavba novej arény v NHL bude pokračovať

„Po minulej sezóne sme sa rozhodli pokračovať po nastolenej ceste, a to zapájať a dať šancu mladšej generácii trénerov, ktorá má snahu vzdelávať sa, má ambíciu na sebe pracovať a je ochotná podriadiť sa jednotnej koncepcii pri výchove našej mládeže. Ak máme spoločne nastaviť fungujúci proces pri výchove mládeže a nadviazať na minulé roky, kedy tento klub vychovával neuveriteľný počet kvalitných hokejistov, musíme v prvom rade spolupracovať.

Prečítajte si aj

Bartoš sa z Michaloviec vrátil do Košíc, má novú funkciu

Zároveň je mojou predstavou ďalej prepájať teóriu s praxou, a preto nechcem zabúdať na trénerov a bývalých hráčov HC Košice, ktorí majú bohaté trénerské i hráčske skúsenosti a som presvedčený, že to je práve ta cesta, ktorá sa nám v budúcnosti ukáže ako tá správna.

Prečítajte si aj

Bude hrať Jágr za iný klub ako Kladno? Štartovať môže v dvoch tímoch

Mrzí ma, že sme pre túto sezónu nedotiahli príchod Jirka Biceka, o ktorého sme veľmi stáli. Našu ponuku nakoniec s poďakovaním odmietol. Zároveň ma ale teší, že sa nám do organizácie podarilo zlákať nové tváre, a to prevažne pri tých najmladších kategórií. Sú to mladí bývalí hráči HC Košice, ktorí prešli mládežníckymi kategóriami tohto klubu a teraz by sa radi vydali na novú cestu - byť trénermi mládeže," uviedol pre oficiálnu stránku klubu Jan Šťastný, športový manažér. Na lavičku hokejových piatakov, resp. šiestakov zasadnú bývalí hokejisti Peter Čížek s Ľubomírom Sabolom. V tíme A-mužstva zatiaľ nie je nič nové.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články