Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Klub iClinic Bratislava Capitals je sústredený na jedinú možnosť

BRATISLAVA - Slovenský klub iClinic Bratislava Capitals po roku na slovenskej scéne zamieril za hranice.
Zdroj: 33941
Zdieľajte:

Od februára tohto roka v hlavnom meste koketovali s myšlienkou odchodu do rakúskej nadnárodnej ligy. Podarilo sa. Bratislava spoznala záverečný verdikt pred mesiacom a stala sa tak novým účastníkom súťaže. Liga medzitým prešla pod nového sponzora, no vynoril sa otáznik nad Znojmom, ktorý v súčasnej dobe premýšľa všelijako.

Pozrite si aj

VIDEO Stalo sa: Keď Skalica plakala

„Mali by sme 22 výjazdov do zahraničia, čo s 25 hráčmi nie je sranda. Leto môže byť zaujímavé. Signály sú každý týždeň iné. Nemôžeme však čakať donekonečna. Potom by sme nemuseli mať nič. My chceme, aby sa hokej v meste hral a hrať sa aj bude, uviedol pre český portál isport.cz tréner a funkcionár Miroslav Fryčer v súvislosti s koronavírusom. Bývalý zamestnávateľ Petra Puchera či Mareka Urama pravdepodobne jednu sezónu zotrvá v domácej druhej lige. Bratislavčania si inú alternatívu, ako nadnárodnú súťaž, nepripúšťajú.

Prečítajte si aj

Nováčik Extraligy uzavrel skúšobný kontrakt s bývalým hráčom Trenčína a Slovana

„Zachytili sme tieto úmysly Znojma, ale zatiaľ nemáme žiadnu oficiálnu správu o tom, že český klub nebude hrať v súťaži. Naopak by sme privítali, ak by Znojmo v lige zotrvalo," zaznelo z Bratislavy a následne viceprezident klubu Dušan Pašek ml. doplnil na adresu Capitals: "Momentálne sa sústredíme iba na jeden variant, a tým je pôsobenie v nadnárodnej súťaži."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk/isport.cz

Diskusia

Podobné články