Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ponuky prichádzajú, ale neponáhľa sa: Kde zakotví slovenský "fantóm?"

BRATISLAVA - Sezóna 2019/20 bola pre neho životnou. Bodovo explodoval, a preto je jasné, že do budúcna zmení poôsobisko. Slovenský hokejista Libor Hudáček eviduje záujem o jeho služby z viacerých kútov sveta.
Zdroj: 30399
Zdieľajte:

"Libor zvažuje možnosti a nikam sa neponáhľa. Registrujeme ponuky z domácej extraligy, ale aj zahraničia," uviedol pre hokej.cz Vladimír Vůjtek, ktorý zastupuje slovenského reprezentanta. Je možné, že sa odchovanec Spišskej Novej Vsi pred novou sezónou iba presunie v rámci českej Tipsport extraligy.

Prečítajte si aj

Vymení brat hviezdneho Fína NHL za KHL?

"Mal skvelú sezónu. Keď bolo zrejmé, že odíde z Liberca, ozvali sa nám v podstate všetky top kluby našej najvyššej súťaže," pokračoval agent 29-ročného Slováka. Hudáček je vicemajstrom sveta z roku 2012. Bývalý hokejista Tipsport ligy, KHL či SHL by mohol okúsiť novú krajinu. Všetko je teraz v rovine špekulácií.

Prečítajte si aj

Tatar sa dočká rovnakej pocty ako Chára!

"Sme v kontakte s európskymi mužstvami. Nebudem konkrétny, ale jednou z možností je Švajčiarsko. Riešime to. Viac sa k tomu nedá povedať. Jasnejšie by sme mohli mať koncom mája, prípadne začiatkom júna," uzavrel Vladimír Vůjtek.

Prečítajte si aj

LIVE: Sledujte s nami pohyby v kádroch klubov Tipsport ligy

Libor Hudáček strelil v drese Liberca 31 gólov a pridal 29 asistencií. Bol druhým najlepším strelcom ligy po Milanovi Gulašovi a celkovo mu patrila tretia priečka v tabuľke celkovej produktivity. Prežil životnú sezónu a v Česku si vyslúžil prezývku "fantóm."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články