Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Stümpel bude hrať aj ďalší rok, vyjadril sa k Nitre: Ako vníma svoj odchod a prečo sa klubu v tejto sezóne nedarilo?

NITRA - Slovenský útočník Jozef Stümpel ešte neplánuje ukončiť kariéru. Sezóna 2020/21 bude pre neho už 32. v bohatom hokejovom živote.
Zdroj: 24157
Zdieľajte:

V ročníku 2019/20 si zahral za HK MŠK Žiar nad Hronom, s ktorým chcel postúpiť z 2. ligy do SHL, avšak po postupe do finálovej série zaúradoval koronavírus. Zahral si však so synom Oliverom a spoločne s Marekom Uramom či brankárom Marekom Šimkom bavili žiarskych fanúšikov.

Prečítajte si aj

V Slovane znova meškajú výplaty: Neprišli mi posledné tri, hovorí Abdul

Pomimo toho sledoval aj dianie v HK Nitra: "Časom sa asi odzrkadlilo, že tam už možno nebol tak dobrý kolektív ako kedysi. Možno nevyšli ani ťahy so zahraničnými hráčmi. Na vrchole sa predsa nedá byť stále," povedal Stümpel pre mynitra.sme.sk.

47-ročný center sa vyjadril aj k svojmu odchodu z tímu spod Zobora v ročníku 2015/16. Zamieril do Trenčína, Nitra následne vyhrala titul: "Neviem povedať, či to bolelo. Určite by som rád vyhral titul ako súčasť tímu, ale začal som byť odpisovaný, rovnako ako pár ďalších hráčov. Vtedy som zistil, že je asi rozumný čas zmeniť polohu a podnebie. A tak som radšej odišiel," dodal.

Prečítajte si aj

Valent zobral súčasnú situáciu veľmi zodpovedne, prekvapili ho však iné krajiny
Zdieľajte:
Zdroj informácií: mynitra.sme.sk

Diskusia

Podobné články