Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Podkonický ostáva vo Zvolene, ujme sa viacerých postov

ZVOLEN - Bývalý hokejista a naposledy tréner HKM Zvolen Andrej Podkonický mal pred budúcou sezónou opustiť klub.
Zdroj: 30622
Zdieľajte:

Vedenie klubu mu ponúklo miesto pri tíme juniorov, čo považoval za krok späť, keďže dva roky viedol seniorov. Nakoniec sa rozhodol ostáva pri A-mužstve, ale chopí sa aj iných postov. „Sme veľmi radi, že sa Andrej napriek niekoľkým ďalším ponukám rozhodol pre zotrvanie v našom klube. Ja osobne si iného trénera ako jeho, Zvolenčana, so svojimi zahraničnými hokejovými a už aj reprezentačnými trénerskými skúsenosťami na tejto pozícii neviem predstaviť.

Prečítajte si aj

Poľský klub musí hľadať brankára: Bývalý gólman Martina sa rozhodol skončiť

Môžeme tak kontinuálne pokračovať v nastavenom smerovaní mládeže, vytvorením fungujúceho systému pri výchove kvalitných zvolenských odchovancov. Andrej už v uplynulom období mládeži výrazne pomáhal aj ako tréner seniorského tímu, keď spolupracoval na skills tréningoch a tiež s ostatnými mládežníckymi trénermi.

Prečítajte si aj

Dva silné poľské kluby sa bijú o najlepšieho Poliaka, ktorý mal namierené na Slovensko

Bude to jeho prvá väčšia skúsenosť s vedením mládeže na klubovej úrovni a sme presvedčení, že sme sa rozhodli správne. Všetci mu držíme palce," uviedol pre web Zvolenčanov riaditeľ mládeže Lukáš Jurík, s ktorým bol Podkonický majster Slovenska v roku 2013. Andrej Podkonický sa vydal na dráhu trénera v roku 2015. Vlani bol dokonca jedným z asistentov trénera národného tímu Craiga Ramsayho na MS 2019.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články