Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košický talentovaný útočník mieri do draftu NHL!

KOŠICE - Slovensko už mesiac sužujú nepríjemné správy ohľadom koronavírusu, no teraz prichádza jedna pozitívna z Tipsport ligy.
Zdroj: 33885
Zdieľajte:

Mladučký útočník Roman Faith smeruje do draftu NHL. Sezóna 2019/20 bola pestrá. Z angažmánu vo Fínsku si našiel miesto v zostave HC Košice. Strelil dva góly a pridal štyri asistencie. Okrem toho bol súčasťou aj SR 18. V projekte trénera Ivana Feneša nastrieľal deväť gólov a zaznamenal dvanásť prihrávok.

Prečítajte si aj

Z Košíc zrejme čoskoro odíde prvý hráč

"Cítim sa momentálne ako školák, aj keď som v drafte. Ani sám neviem povedať, ako to bude, no bol som počas sezóny v kontakte s klubom, respektíve môj agent. Jediná vec čo má mrzí je, že som chcel na ľade ukázať viac, no bohužiaľ to už neviem zmeniť.

Pozrite si aj

VIDEO Stalo sa: Hromadná bitka medzi západom a východom

Momentálne mi ostáva sa čo najlepšie pripraviť na ďalšiu sezónu a uvidíme čo bude. Necítim sa nijako výnimočne, momentálne sa učím, trénujem a dookola to isté. Nič nie je zaručené, keďže tá sezóna nebola nijako neskutočná, že to mám isté, no dal som do toho najviac, čo som v ten moment mohol a dúfam, že to vyjde.

Prečítajte si aj

Spoločne pracovali v Skalici a teraz aj v Česku: "Dieťatko" bývalého trénera Záhorákov podpísalo novú zmluvu

Dlhé roky sa mi páči Chicago, ale pri drafte je mi to asi úplne jedno. Bol by som veľmi rád, ak by si ma vybral hociktorý tím," uviedol na sociálnej sieti Košíc Roman Faith, ktorý pôjde do draftu zo 125. miesta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články