Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Český extraligový klub zverejnil opatrenia, ktoré sa dotkli slovenského reprezentanta i dvojice bývalých Slovanistov

HRADEC KRÁLOVÉ - Český extraligový klub Mountfield HK Hradec Králové v pondelok prijal opatrenia kvôli koronavírusu.
Zdroj: 23679
Zdieľajte:

V klube pôsobil slovenský útočník Lukáš Cingel, či duo bývalých hokejistov Slovana Bratislava Radek Smoleňák a brankár Marek Mazanec.

Prečítajte si aj

FOTO Fanúšikovia Dukly Trenčín ukazujú svoj talent

"Okrem niekoľkých výpovedí, ktoré dostali najmä hráči s končiacimi zmluvami, sa generálny manažér Aleš Kmoníček zišiel s deviatimi hráčmi - s Radkom Smoleňákom, Lukášom Cingelom, Alešom Jerglom, Petrom Koukalom, Jakubom Lvom, Markom Mazancom, Filipom Pavlíkom, Radovanom Pavlíkom a Jakubom Orsavom. Dohodol sa s nimi, že sa vzdajú svojich odmien za mesiace marec a apríl, niektorí len za jeden mesiac. Rovnako za oba mesiace sa vzdal odmeny aj Kmoníček," opisuje vzniknutú situáciu v klube jeho prezident Miroslav Schön.

Prečítajte si aj

FOTO Virtuálni tréneri HK Poprad: Nereálny rozpočet s reálnymi hráčmi

Ten zároveň vyčíslil približné straty, ktoré pocítia v pokladnici. Finančné škody sa pohybujú vo výške 8 až 12 miliónov českých korún. V nich je zahrnutá podpora sponzorov, ako aj zisk zo vstupného. Mountfield HK Hradec Králové bol v nedokončenej sezóne finalistom CHL (Liga majstrov), kde ťahal za kratší koniec proti hokejistom švédskej Frölundy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mountfieldhk.cz

Diskusia

Podobné články