Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ovplyvní Tomáša Tatara nováčik NHL? Ozrejmuje jeho agent

MONTREAL - Slovenský útočník Tomáš Tatar trávi tieto dni v karanténe v Montreale. Všetko nasvedčuje tomu, že bude naďalej strieľať góly za Canadiens, no zrejme to bude mať jeden háčik.
Zdroj: 33907
Zdieľajte:

„Indície sú také, že Montreal s ním ráta. V rámci bežných debát nám naznačili, že by boli radi, ak by ostal. Tomáš je tomu tiež otvorený, ale uvidíme, aká bude situácia smerom k expanznému draftu nového klubu v Seattli,“ tvrdí na adresu najlepšie plateného Slováka v zámorí jeho agent Petr Neveriš, v dialógu pre sport.sk.

Prečítajte si aj

Skončila už aj posledná hokejová liga, ktorá sa ako jediná hrala

„Médiá v Montreale, ale aj celkovo v Severnej Amerike, fungujú na inej úrovni ako u nás. Keď vyšla táto informácia, tak v NHL bola prestávka pre All-Star Game a novinári zrazu nemali o čom písať. Nejaký žurnalista vtedy vypustil von len úvahu o prebudovaní tímu Canadiens, v ktorej sa spomenulo aj Tomášove meno. S jeho výmenou by však Montreal nezískal v podstate vôbec nič,“ doplnil k téme Tatarovej budúcnosti agent dubnického odchovanca.

Prečítajte si aj

Možno zmení klub a dostal najkrajší darček k jubileu

O Tomáša Tatara sa pred prestupovou uzávierkou zaujímalo hneď niekoľko konkurentov NHL. V sezóne 2019/20 bol veľmi produktívny. Jeho vizitka bola 22 gólov a 39 asistencií. Zároveň prvý raz sa mu podarilo zdolať 60 bodovú hranicu. V drese Montrealu nastúpil na 68 zápasov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články