Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen nebol dostatočne silný na play-off. Podkonický chcel vymeniť Trottera a získať iného známeho Kanaďana

ZVOLEN - Tréner Andrej Podkonický už nie je hlavným trénerom HKM Zvolen. V rozhovoroch po skončení sezóny však hovorí otvorene a k niektorým témam aj kriticky.
Zdroj: 34356
Zdieľajte:

41-ročný Zvolenčan, ktorý viedol "bryndziarov" v Tipsport lige posledné dve sezóny tvrdí, že HKM by v play-off počas sezóny 2019/20 veľa vody nenamútil: "Vedel som, že tento tím nie je vyvážený a nie je dostatočne silný na play-off. Nemali sme silové typy hráčov, ako mala napríklad Banská Bystrica," hovorí Podkonický pre myzvolen.sme.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Obletovaná kanadská hviezda si vybrala: V prestížnej lige podpísala dvojročný kontrakt

Aj preto sa snažil posilniť mužstvo o hráčov, ktorí vedia vyhrávať osobné súboje: "Na play-off potrebujete aj hráčov, ktorí sú silní v súbojoch, preto prišiel Andrej Šťastný. A mal prísť aj Langkow," prezradil majster Slovenska z roku 2013 a bývalý hráč Floridy či Washingtonu.

Spokojný nebol ani s hrou vo vlastnej tretine: "Prehrávali sme veľa vhadzovaní, nedohrávali sme súboje, v obrannom pásme sme robili len oblúky. Bolo jednoduché proti nám hrať. Nevravím, že útočníci mali zraňovať protihráčov, ale svoje súboje nedohrávali," myslí si Podkonický.

Prečítajte si aj

Česká Extraliga už pozná rozpis zápasov na sezónu 2020/21, začať by sa malo v polovici septembra

Kvôli týmto okolnostiam chcel spraviť v mužstve výraznejšie zmeny: "Medzi hráčmi, ktorých výmenu som požadoval bol napríklad aj produktívny Brock Trotter. Bol ofenzívny, ale mal veľké problémy v bránení a nebol tímový hráč. Zaujímali ho len body a nie úspech tímu," jasne sa vyjadril bývalý tréner HKM Zvolen.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: myzvolen.sme.sk

Diskusia

Podobné články