Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Švajčiarsky klub kvôli koronavírusu nepočíta so 14 hráčmi, bez práce ostal aj rodák z Prešova

BERN - Švajčiarsky účastník najvyššej súťaže NLA - SC Rapperswil-Jona Lakers, robí vzhľadom na pandémiu koronavírusu a jej finančný dopad potrebné opatrenia.
Zdroj: 31810
Zdieľajte:

Momentálne má mužstvo na súpiske 24 hráčov s kontraktom na sezónu 2020/21. Nateraz nehľadá ďalšie posily: "Trikrát si všetko premyslíme, až potom minieme čo i len cent," povedal tréner tímu Janick Steinmann.

Prečítajte si aj

VIDEO Záborský už v reprezentácii nebude, plánuje sa vrátiť do Trenčína

Momentálne je preto nepravdepodobné, že v klube ostane český útočník Roman Červenka a taktiež sa nepočíta s príchodom obrancu Noaha Schneebergera, o ktorého malo mužstvo záujem. Na súpiske pre novú sezónu sú traja legionári - Steve Moses, Kevin Clark a kapitán Andrew Rowe.

V tíme navyše skončilo hneď štrnásť hokejistov. Menovite to sú Corsin Casutt (NLB), Jorden Gähler (EHC Kloten), Nico Gurtner (EHC Olten), Cédric Hächler (HC Ambrì-Piotta), Fabio Hollenstein (HC Thurgau), Danny Kristo, Kevin Liechti, Jan Mosimann, Tom Pyatt, Roman Schlagenhauf, Florian Schmuckli (HC Thurgau), Andri Spiller (EHC Kloten), Casey Wellman a rodák z Prešova reprezentujúci Švajčiarsko - Juraj Šimek.

Prečítajte si aj

Najlepšiu prezývku spomedzi hráčov NHL má Tomáš Tatar, pobavili ceny pre Marchanda
Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články