Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vo Fínsku sa roztrhlo vrece s prestupmi: Dresy menilo viacero známych mien

HELSINKI - Slovenský útočník Filip Krivošík prestúpil vo Fínsku medzi klubmi HPK a SaiPa, ale ani zďaleka nebol jediný. Na severe Európy sa roztrhlo vrece s prestupmi.
Zdroj: 26841
Zdieľajte:

Jeho nový zamestnávateľ, teda SaiPa, získala aj ďalšie mená. Do tímu pribudli obrancovia Jimi Jalonen a Joel Olkkonen, taktiež útočníci Jaakko Lantta a Ville Petman. Do Jukuritu sa porúčal Anssi Löfman.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladý slovenský reprezentant prestúpil v rámci fínskej Liigy, v jednom tíme sú už traja hráči spod Tatier

Tento tím posilnili tiež Atte Mäkinen, Kristian Afanasyev, Mikael Saha, Otto Mäkinen a najväčšou rybou je rozhodne Teemu Pulkkinen, ktorý posledné štyri roky hrával v zámorskej NCAA. Julius Rantaeskola a Mikko Kuukka po odchode z Jukuritu ešte nemajú nového zamestnávateľa.

Vo fínskej Liige bolo aktívne aj KooKoo. Bývalý zamestnávateľ Samuela Bučeka sa posilnil o Victora Brattströma, Samuliho Ratinena, Teemuho Engberga, Ahtiho Oksanena a Aleksiho Ainaliho.

Zaujímavé nové mená má HPK Hämeenlinna. Zo Sparty Praha prišiel bývalý obranca NHL Ville Koistinen, z Davosu útočník Jesse Mankinen a z Jokeritu ďalší bek Eeemeli Räsänen. Mladú krv zastupujú Aleksi Seppälä, Daniel Mäkiaho i Harri Kainulainen.

Prečítajte si aj

Kto bude brankárskou jednotkou nováčika NHL? Najvážnejším adeptom je hviezdny Švéd
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články