Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Známa tvár Tipsport ligy sa kvôli koronavírusu nemôže vrátiť domov, možnosti má obmedzené

BUDAPEŠŤ - Taliansky brankár Andreas Bernard sa kvôli koronavírusu nemôže vrátiť domov. Aktuálne sa preto nachádza v Budapešti, keďže v sezóne 2019/20 nastupoval za MAC.
Zdroj: 34314
Zdieľajte:

Rodák z Bolzana na severe Talianska, kde je situácia najvážnejšia v Európe, má informácie z prvej ruky: "Každý deň mi píšu rodičia, bratia aj kamaráti. Sledujem, čo sa tam deje. Situácia v Taliansku je v poslednej dobe naozaj šialená. Celá severná oblasť je v karanténe, najnovšie sa rozhodli zavrieť obchody. Veľmi ma to mrzí," povedal pre denník Šport.

Pozrite si aj

VIDEO 19-ročný Zdeno Chára a jeho prvá bitka v zámorí: Ako to dopadlo?

Keďže dlho chytal vo Fínsku, tak teoreticky by sa mohol z Budapešti presunúť na sever Európy: "Jednou z možností by bolo odletieť do Fínska, kde by sme sa mohli ubytovať, napríklad u rodiny mojej snúbenice," tvrdí.

Nateraz ostáva v Budapešti. U našich južných susedov sú tiež prísne opatrenia: "Najnovšie sa rozhodli zavrieť hranice. Obmedzili tiež počet ľudí na jednotlivých podujatiach na niekoľko stoviek. Nie som si istý, aké všetky opatrenia tu zaviedli. Inak to tu však vyzerá pomerne normálne, na rozdiel od Talianska," doplnil Andreas Bernard pre denník Šport.

Prečítajte si aj

Mladý slovenský útočník, ktorý hokejovo vyrastal vo Švajčiarsku, dostane poriadnu šancu medzi seniormi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články