Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Či Tipsport liga spozná majstra v sezóne 2019/20 sa rozhodne vo štvrtok

ZVOLEN - Najvyššia hokejová súťaž na Slovensku sa v sezóne 2019/20 nedohrá. Zástupcovia klubov Tipsport Ligy na svojom stredajšom zasadnutí vo Zvolene rozhodli o jej predčasnom ukončení. Pristúpili k tomu pre šíriacu sa koronavírusovú infekciu a na základe pondelkového rozhodnutia Ústredného krízového štábu SR, ktorý predbežne na dva týždne zakázal usporiadanie všetkých športových podujatí v krajine.
Zdroj: 32628
Zdieľajte:

Sezóna 2019/20 v Tipsport lige predčasne skončila. Rozhodli o tom zástupcovia všetkých klubov na stredajšom mimoriadnom zasadnutí vo Zvolene. Neuskutočnia sa tak zvyšné tri kolá nadstavby A a B skupiny a kluby si to nerozdajú ani v play-off.

Prečítajte si aj

Montreal priniesol nepriaznivé správy o Tomášovi Tatarovi

"Všetci sme išli na toto stretnutie s cieľom nájsť riešenia ako ligu dohrať. Zaoberali sme sa úvahou, že ak by sme dlhšie čakali, či by nám okolnosti umožňovali nejakým skráteným formátom ligu dokončiť. No ako diskusia pokračovala, každým ďalším príspevkom sme dospeli k tomu, že táto úvaha je nerealizovateľná. Dospeli sme k záveru, že v súčasnosti nie je možné dohrať súťaž žiadnym realizovateľným formátom. Či už z obchodnej, alebo logistickej stránky, je to nereálne. V tomto sa zhodli všetci zástupcovia," uviedol Lintner.

Prečítajte si aj

Rozhodnuté: Sezóna 2019/20 sa v Tipsport lige nedohrá!

Zároveň ešte nie je vyriešená otázka prípadného majstra. O všetkom má rozhodnúť Ligová rada vo štvrtok 12. marca či a na základe čoho spoznáme meno nového šampióna.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články