Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sklamaný Jágr prehral súboj gladiátorov, naznačil koniec kariéry

KLADNO - Hokejisti Kladna v súboji o všetko prehrali proti Litvínovu a vypadli z Extraligy. V sezóne 2020/21 si tak zahrajú znova druhú najvyššiu súťaž, odkiaľ postupovali len v minulom ročníku.
Zdroj: 31552
Zdieľajte:

Kladnu nepomohol ani legendárny Jaromír Jágr: "Dostali sme šancu pobiť sa o záchranu v poslednom kole, ale nevyužili sme to. Bol to psychicky aj fyzicky náročnejší zápas. Prirovnal by som to k bitke gladiátorov, v ktorej musí jeden zomrieť. Stratili sme šancu," povedala už 48-ročná legenda.

Prečítajte si aj

Slovenskú reprezentáciu čakajú v apríli v rámci prípravy na MS dva zápasy proti Česku, odohrá ich v Hradci Králové

Pred niekoľkými rokmi to bolo iné. Jágr to sám priznal: "Nečakal som, že budem v tomto veku hrať takýto kľúčový zápas. Všetko sa odvíja od toho, akú máš zodpovednosť a koľko máš rokov. Potom sa ten tlak násobí. Moja zodpovednosť je obrovská. Nie je to jednoduché, ale ak by bolo, tak to robí každý," myslí si.

Zároveň naznačil možný koniec kariéry: "Naozaj neviem, či budem pokračovať. Hokej naďalej milujem, ale viem, že je to z roka na rok náročnejšie. Bol som zvyknutý na to, že tieto kľúčové zápasy som vedel odohrať ďaleko lepšie ako teraz. Väčšinou som pomáhal tímu vyhrávať. Teraz už nie som v tejto situácii, takže chuť do hokeja je menšia ako pred desiatimi rokmi. Všetko záleží na tom, či nájdem zmysel pokračovať, uvidíme," dodal Jaromír Jágr na margo svojej budúcnosti.

Pozrite si aj

VIDEO Parádna bitka v podaní Gabora a Paukovčeka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články