Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Konflikt pred Steel arénou: Fyzický kontakt prezidenta Košíc s bývalým trénerom

KOŠICE - O incidente košických hokejistov v penzióne sa už popísalo. Najhoršie obstál Pavel Klhůfek, ktorý na čas skončil v rukách polície, no po vykonaní procesných úkonov bol prepustený.
Július Lang prezident HC Košice.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V priebehu zápasu Košice - Trenčín (0:3) sa však odohral ešte jeden konflikt. Jeho aktérmi boli prezident košického klubu Július Lang a bývalý hráč, tréner a legenda Bedřich Brunclík. Jeho dres je dokonca vyvesený pod stropom Steel arény. K fyzickému kontaktu malo dôjsť po druhej tretine pred zimným štadiónom. „Z úcty k pánovi Brunclíkovi, ktorý urobil veľa pre košický hokej, sa k tejto udalosti nebudem vyjadrovať a ani ju bližšie komentovať,“ uviedol pre sport.sk Lang. Priestor na vyjadrenie dostal aj druhý menovaný.

Prečítajte si aj

FOTO Génius zo Žiaru nad Hronom

„Došlo medzi nami k fyzickému kontaktu. Stalo sa tak vonku po druhej tretine zápasu s Trenčínom. Prečo k nemu došlo, to vám nebudem hovoriť. Pokojne si to rozoberte s pánom Langom, on je prezident klubu, on má na to kompetencie. Je od neho pokrytecké, že to nebude komentovať. Z úcty ku mne sa mal tak aj správať! Správal sa však nedôstojne k pozícii prezidenta klubu. Bol som v tejto súvislosti vypovedať na polícii. Nič viac nebudem zverejňovať a ani to nechcem komentovať,“povedal Brunclík pre sport.sk.

Prečítajte si aj

Teambuilding HC Košice sa vymkol spod kontroly: Český útočník si zavaril

Július Lang je prezidentom HC Košice od roku 2017 a od vlaňajška je viceprezidentom U.S.Steel Košice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články