Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chudý bol k svojim zverencom kritický: Ak budeme hrať takto, play-off si nezaslúžime

NOVÉ ZÁMKY - Michalovce bojujú o play-off, Nové Zámky dohrávajú sezónu, pretože na vyraďovaciu fázu už nedosiahnu. Preto bolo jasné, kto v utorok potreboval body.
Zdroj: 34297
Zdieľajte:

Lepšie ale začali po góle Ondrušeka domáci hráči: "Myslím, že z našej strany bola prvá tretina celkom slušná, bolo vidieť na chlapcoch, že neboli celkom naštartovaní. Našťastie sa nám podarilo dať prvý gól, čo nás trochu ukľudnilo," hovorí tréner Nových Zámkov - Miroslav Mosnár. Michalovce skóre síce po zásahoch Šimuna s Phillipsom otočili, ale potom prišli tri góly Obdržálka, Holoviča a Šilleho po sebe.

Prečítajte si aj

Gašpar strelil prvý hattrick v Tipsport lige: Super pocit, ale aj niečo do kabíny

"Veľmi veľa k výkonu nášho mužstva nemám čo povedať. Ukázali sme veľmi málo. Myslím, že to bolo zaslúžené víťazstvo domácich. V tejto fáze súťaže to malo byť práve naopak. Hráme o play-off, Zámkom už prakticky o nič nejde. Motivácia doviesť zápas do víťazného konca musí byť väčšia. Nechápem, ako môže mužstvo odohrať takýto zápas. Som z toho veľmi smutný. V tretej tretine sme hrali nedisciplinovane, súper dal gól v presilovke. Šťastie praje pripravenému, my sme si to nezaslúžili a už vôbec nie za tretiu tretinu. Týmto výkonom si play-off nezaslúžime," hneval sa na tlačovke hosťujúci kouč Miroslav Chudý.

Mosnár mu paradoxne namietal: "Až taký kritický ako je ich tréner, by som k výkonu Michaloviec nebol. Podľa mňa mali veľmi dobré fázy, no my sme boli lepší v koncovke. Dali sme do toho srdce, za čo som veľmi rád aj kvôli fanúšikom. Chalani si to užili," spokojne skonštatoval novozámocký tréner.

Prečítajte si aj

Beskorowany si v prvej minúte zaplával a podržal tím, atmosféru derby nasáva naplno
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články