Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen hlási návrat dôležitého útočníka: Ten chce dokázať to isté, čo s Banskou Bystricou

ZVOLEN - Andrej Šťastný nastúpil do zápasu naposledy 3. decembra. V drese HKM Zvolen ich po príchode z Banskej Bystrice odohral len päť.
Zdroj: 33853
Zdieľajte:

Potom ho z hry vyradila inguinálna hernia, teda pruh brušného svalu. 22. januára úspešne absolvoval operáciu a vo štvrtok sa po niekoľkých individuálnych tréningoch na ľade už pripojil k spoluhráčom: "Mierne obmedzenie mám ešte pri rýchlych štartoch, nemôžem do toho poriadne dupnúť," hovorí pre klubový web. Jeho situácia sa naťahovala a ešte to asi chvíľu potrvá. Návrat do zápasov nemá jasný termín.

"V tejto chvíli ťažko presne povedať. Uvidíme, ako to pôjde ďalej. Samozrejme, budem sa snažiť čo najskôr. Verím, že stihnem ešte nadstavbu a na playoff budem pripravený na sto percent," pokračuje Šťastný v rozprávaní: "Mesiac a pol doktori poriadne nevedeli, čo mi je. takže tým som stratil veľa času, inak by som už mohol dávno hrať. Od samotnej operácie prešlo vyše päť týždňov a už som na ľade," opisuje.

Počas jeho absencie sa Zvolen zaujímavo posilniť a netají sa majstrovskými ambíciami. Samotný Šťastný sa z titulu v Tipsport lige tešil minulý rok s HC ´05 iClinic Banská Bystrica: "Za ten čas sa toho veľa udialo, na ľade aj v kabíne. Sme v prvej šestke a teraz musíme urobiť čo najlepšie umiestnenie do playoff. Táto sezóna je opäť veľmi vyrovnaná a myslím, že vyhrať môže každý. Naše mužstvo na to silu má a verím, že sa nám to podarí," dodal dlhoročný hráč Slovana Bratislava.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články