Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovanu sa zranili obrancovia: Sersen s Bačíkom odohrali v Bystrici neuveriteľnú porciu minút a to neboli zdraví

BRATISLAVA - V utorkovom zápase Tipsport ligy medzi HC ´05 iClinic Banská Bystrica a Slovanom Bratislava nemohli hostia počítať s dvomi dôležitými obrancami.
Zdroj: 32852
Zdieľajte:

Pri absencii stabilnej obrannej dvojice Andrej Meszároš - Martin Štajnoch odohrali Michal Sersen a Patrik Bačík, ktorí vytvorili prvú defenzívnu dvojicu 38 minút, čo je dvojnásobok bežného ice time. Všetko aj napriek tomu, že sami neboli úplne zdravotne v poriadku: "Veríme, že lekárom sa podarí dať do víkendu aspoň niektorých maródov do poriadku," píše Slovan na Facebooku.

Prečítajte si aj

Kanadský brankár Nitry sa išiel rozchytať do Levíc, inkasoval sedem gólov

Michal Sersen v tejto sezóne plní pozíciu kapitána "belasých". Odohral 49 zápasov, získal 19 bodov (5+14). K tomu pridal 26 trestných minút a 27 plusových bodov. Vyslal 138 striel. Na ľade strávil už 1023 minút a 28 sekúnd. Z hráčov v poli sú lepší len McNally, Vandane, Carlislie a Mihalik.

Patrik Bačík absolvoval všetkých 50 duelov s 20 bodmi (5+15). Inkasoval 28 trestných minút, ale na konte má skvelých 39 plusových bodov, čo je po Jindřichovi Abdulovi druhé najlepšie číslo v celej Tipsport lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články