Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nič nie je nemožné, hovorí Surový napriek veľkej strate na priečky pre play-off

DETVA - Útočník Maroš Surový je späť v Detve. Po tom, ako takmer celú sezónu odohral za MHK 32 Liptovský Mikuláš, sa v závere prestupového obdobia vrátil do materského klubu.
Zdroj: 33920
Zdieľajte:

Keďže však 18. februára nehral a nastúpil až o tri dni neskôr proti Banskej Bystrici, bola jeho účasť v zápase pre väčšinu prekvapivá, keďže samotný prestup nezverejnila žiadna strana: "Pán Ľupták mi volal večer počas posledného prestupového dňa a pýtal sa, či sa chcem vrátiť. Súhlasil som, aby som si ešte predĺžil sezónu," vysvetľuje Maroš Surový pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Humenné strelilo sedem gólov a ujalo sa vedenia, Púchov doma po dráme porazil Žiar nad Hronom

V závere ročníka si chce napraviť chuť po nevydarenom pôsobení na Liptove: "Bolo tam veľa mladých a neskúsených hráčov, ktorí určite majú potenciál, ale bolo vidieť, že chýbajú skúsení hráči. Napríklad aj v Banskej Bystrici sme sa úplne rozsypali. Keď však títo chlapci budú pracovať aj ďalej, tak môžu byť dobrí hokejisti," opisuje nedávne udalosti.

Detva má ešte teoretickú šancu na play-off, stráca však veľa bodov. Podľa Surového sa však môže čo-to udiať: "Dúfam, že sa nám podarí vyhrať nejaké zápasy, keďže v dolnej šestke sú výkonnostne slabšie tímy. Chceme ešte zabojovať. Síce na play-off je citeľná strata, no nič nie je nemožné," podotkol Maroš Surový.

Prečítajte si aj

Štatistiky základnej časti: Najviac hráčov použila Banská Bystrica, najmenej Detva
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články