Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Detva aj s posilou, Poprad stále bez opôr, debut strelca v drese Banskej Bystrice

BRATISLAVA - Piatkové kolo Tipsport ligy bude posledné v základnej časti. Od nedele štartuje nadstavba. Kluby opäť museli riešiť absencie.
Zdroj: 32205
Zdieľajte:

Poprad hlási niekoľko návratov po zranení a chorobách. Proti Trenčínu už nastúpia Lukáš Kozák, Lukáš Handlovský, Samuel Takáč a Adam Lapšanský. Z obrancov sú mimo Dominik Kramár a Boris Česánek so zraneniami v dolnej časti tela, Joona Erving sa zotavuje po otrase mozgu. Zranenie ramena trápi Miroslava Preisingera a zápal priedušiek Martina Réwaya. Michael Vandas, Matúš Matis a Colin Jacobs sú už naspäť v tréningovom procese.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš prišiel ešte o jedného hráča, stiahla si ho Detva

Do zostavy hlási návrat Barry Brust, tiež obrancovia Brett Carson a Andrej Meszároš, v útoku bude tím silnejší o Radovana Puliša a Tomáša Matouška. Choroba vyradila z hry kapitána Michala Sersena, zranenie v stretnutí s Trenčínom útočníka Joea Basarabu.

HC ´05 iClinic Banská Bystrica opäť nemôže počítať s Tylerom Beskorowanym, chýbajú aj Ivan Ďatelinka, Ján Brejčák, Patrik Lamper, Tomáš Hrnka, Michal Kabáč, Miloš Bubela, Brian Ihnačák. Debutuje Václav Stupka. Detva použila aj Maroša Surového, ktorý sa vrátil z Liptovského Mikuláša.

Trenčín je znova bez Bezúcha, Bartoviča, Valenta či Starostu, hrá len na šesť obrancov. Liptovský Mikuláš postavil prakticky všetko, čo mu ostalo. Stále chorý je Patrik Romančík, takže brankársku dvojicu znova tvoria Kapičák a Melna. Michalovce v rámci limitu legionárov nepoužili Sameliho Ventelu, HKM Zvolen zase Willieho Corrina. Stále mimo hry sú Ján Sýkora a Tomáš Tomek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články