Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V súboji Slovákov sa radoval Tatar, Ovečkin krôčik od ďalšieho miľníka

NEW YORK - Hokejisti Montrealu zvíťazili v zápase NHL na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení. Na oboch stranách bodovali Slováci, v drese hostí prihral na gól Tomáš Tatar, za domácich asistoval Richard Pánik.
Zdroj: 33906
Zdieľajte:

Dvadsaťdeväťročný útočník Tatar strávil na ľade 15:53 minúty a mal tri plusové body. V úvode tretej tretiny prihral na tretí gól Canadiens, keď za bránkou súpera vybojoval puk a našiel voľného Bena Chiarota, ktorý strelou zápästím prekonal Bradena Holtbyho. Pre Tatara to bol šiesty bod v troch zápasch proti Capitals (1+5) v tejto sezóne. Celkovo dosiaľ nazbieral 55 bodov (21+34). "Habs" zvíťazili prvýkrát po piatich dueloch.

Prečítajte si aj

Otáznik nad Štrauchom, výpadok Ťavodu

Domácim nepomohlo ani strelecké prebudenie Alexandra Ovečkina. Ruský kanonier ukončil gólové suchoty, keď sa presadil po piatich stretnutiach a dosiahol 699. zásah v profilige. Pánik sa podieľal na druhom góle Washingtonu a absolvoval 12:20 minúty. V prebiehajúcom ročníku má 15 bodov (7+8) a po Tatarovi je druhý najproduktívnejší Slovák. Tampa Bay aj s Erikom Černákom podľahla na ľade Vegas 3:5. Slovenský zadák hral v prvej obrannej dvojici, ale nebodoval. Absolvoval 19:20 minúty a mal dve trestné minúty a dva mínusové body. Martin Marinčin bol pri domácom víťazstve Toronta nad Pittsburghom 4:0. Odohral 17:40 minúty.

Columbus - Philadelphia 3:4pp

New Jersey - San Jose 2:1

Toronto - Pittsburgh 4:0

Washington - Montreal 3:4pp (R. PÁNIK 0+1 - T. TATAR 0+1)

Ottawa - Winnipeg 1:5

St. Louis - Arizona 1:0

Vegas - Tampa Bay 5:3

Los Angeles - Florida 5:4

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články