Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kováčik sa zastal Blackwatera, nevidí dôvod pre ďalší trest: Vyjadril sa aj k rozhodcom

NITRA - Prezident a tréner HK Nitra - Miroslav Kováčik, sa vyjadril k faulu Judda Blackwatera na Joonu Ervinga a aj k rozhodcom.
Zdroj: 33817
Zdieľajte:

Podľa Kováčika by už kanadský útočník nemal byť ďalej potrestaný. V utorok nehral pre trest v hre práve po faule na fínskeho beka: "Trest už dostal, jeden zápas postál. To je asi všetko. Nerobme z toho hon na čarodejnice. Nebol tam lakeť, nebol tam výskok a obe nohy mal na zemi. Miro Pupák mal po zákroku Hatalu otras mozgu s jedným zápasom ako trestom. Neteší ma zranenie Ervigna, ale to sa v hokeji stane. Netreba z toho robiť hon na Judda. On tu strelil viac ako 100 gólov, on chce hrať hokej, nie je to žiadny búrač, sám toho zniesol v lige dosť, už mal viac dlhodobých zranení. Bol v tom zákroku razantný, ale nie zákerný," myslí si Kováčik.

Pozrite si aj

VIDEO Brejčák fauloval Marcineka, následne sa strhla mela

Svoj názor poskytol aj k rozhodcom: "Rozhodcovia nedodržali pravidlá, ktoré si sami nastavili pred sezónou. Dohodli sa, že budú dávať len tresty do konca zápasu a nie tresty v hre. Na dodatočné potrestanie sú potom videá a komisia. Nedodržali vlastné pravidlá, nerozumiem pánovi Štefíkovi, ktorému sa chyby stávajú často, ale ani pánovi Baluškovi. Ťažko môžeme niečo robiť a posúvať sa, keď sami rozhodcovia si nedodržujú to, čo si dohodli," povedal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články