Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen hovoril aj s Hunom, bol dohodnutý so Stupkom, Ceman ho ešte nevidel

ZVOLEN - O Václava Stupku bol v závere prestupového obdobia veľký boj. Chceli ho obaja pohronskí rivali - HKM Zvolen aj HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 32205
Zdieľajte:

Nakoniec z tohto pomyselného boja vyšli víťazne "barani", ktorí tak získali pred nadstavbou a play-off strelca, nakoľko skúsený útočník sa presadil 22-krát v drese Nových Zámkov. V utorkovom derby ale ešte nehral: "Sme spokojní s tímom, ktorý máme. Chceli sme však ešte hráčov, ktorých sa nám nakoniec nepodarilo získať. Jedným z nich bol aj Stupka, s ktorým sme boli dohodnutí dlhšie, no nakoniec išiel do Banskej Bystrice. To nás trochu mrzí, ale máme aj tak dostatočne kvalitný tím, aby sme boli tam, kde chceme byť," povedal tréner Andrej Podkonický.

Prečítajte si aj

Zoznam legionárov v tímoch Tipsport ligy po uzávierke prestupov

Po uzávierke prestupov vyjadril pozitívne emócie i banskobystrický kouč Dan Ceman: "Som spokojný s tým ako sme to poskladali. Síce som ešte na ľade nevidel Stupku, pretože prišiel len v utorok poobede, ale je skvelé, že prišiel. Máme dostatočne široký káder, čo je dôležité, keďže v nadstavbe sa desať zápasov odohrá za tri týždne a potom nasleduje play-off," uvedomuje si Kanaďan.

HKM Zvolen bol v kontakte aj s Rudolfom Hunom. Skúsený útočník nakoniec ostal na Liptove, avšak aktuálne je zranený. Priznal to Podkonický, ktorý si nesmierne pochvaľoval príchod Romana Petríka: "My sme ho chceli nejaký čas. To, že pôjde k nám, bolo dohodnuté už dlhšie. Sme radi, že je u nás. Proti Banskej Bystrici chytal veľmi dobre," dodal zvolenský kouč.

Prečítajte si aj

Aspoň sme získali naspäť body, ktoré sme stratili proti Detve, smial sa Petrík. Švarný mu už prišiel na meno
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články