Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Detve kriesili fanúšika, v Poprade "úradoval" Blackwater

DETVA/POPRAD - Dve nepríjemné udalosti sa odohrali na tipsportligových štadiónoch v rámci nedeľňajšieho 50. kola Tipsport ligy.
Zdroj: 31214
Zdieľajte:

V stredoslovenskom derby Detva - Zvolen (3:2) došlo k nešťastnému momentu v hľadisku. Počas zápasu sa pokúšali domáci priaznivci dostať sa k táboru súpera, no usporiadatelia to mali pod kontrolou. Oveľa horší okamih sa odohral v tretej tretine. Jeden z fanúšikov (nie je známe, z ktorého sektora) vyletel pod stanovište komentátorov a hra sa prerušila. Do akcie nastúpila záchranná služba a po krátkom čase sa pokračovalo v súboji, ktorý vyhrali domáci hokejisti a prerušili víťazné ťaženie favorita.

Pozrite si aj

VIDEO Geniálny nájazd, z ktorého onemel aj komentátor: Hráč Davosu si takúto frajerinu dovolil v 9. sérii!

Stretnutie Poprad - Nitra (7:5) prinieslo pre zmenu zákerný zákrok hosťujúceho Judda Blackwatera na obrancu Joonu Ervinga. Ten v snahe rozohrávať puk od brankára Vošvrdu dostal nepríjemný čelný náraz, po ktorom ostal ležať na ľade. Napriek tomu sa v hre pokračovalo. Rozhodcovia až dodatočne udelili hráčovi Nitry trest v hre. Fín v službách Popradu utrpel zatiaľ nešpecifikované zranenie. Arbitrov komentoval aj hokejový expert RTVS Boris Valábik, ktorý ich nevšímavosť strážcov ohodnotil ako sklamanie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články