Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výpredaj v Liptovskom Mikuláši: Odišiel brankár, dvaja skúsení obrancovia a bratské duo

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Vedenie tipsportligového klubu HK 32 Liptovský Mikuláš uvoľnilo zo svojich služieb viacerých hráčov.
Zdroj: 33925
Zdieľajte:

Liptáci už dávno stratili šancu na postup do play-off, a tak sa rozhodli posunúť svojich hráčov do druhých klubov. Z Liptova sa porúča brankár Alexander Zalivin, ktorý sa vracia do Detvy. Obranu opustili skúsení hráči Marcel Petran - Mário Kurali. Tí sa pripojili k Zvolenu, s ktorým trénujú od minulého týždňa, ale zmluvy ešte nepodpísali, takže prestupy nie sú dotiahnuté. Útočné rady nedávno opustil Martin Kriška, ktorý je už v Banskej Bystrici a teraz končia aj dvaja Hunovci. Richard s Róbertom budú pomáhať Popradu. Naopak do kádra pribudli na zvyšok sezóny Jakub Nespala a Tomáš Božoň.

Prečítajte si aj

VIDEO Poprad opustil jeden legionár, posilnil Nové Zámky

„Prvotné kontakty od klubov so záujmom o našich hráčov nastali už skôr. Ja som všetkým odkázal, aby sa dohodli najprv s hráčmi a potom budeme hľadať cestu ich pôsobenia v daných kluboch. Záujem je ešte o viacerých hráčov. Uvidíme, ako sa vyvinie situácia okolo nich. Teší nás, že aj napriek nie práve vydarenému ročníku, je o našich jednotlivcov záujem v kluboch po celom Slovenku. My nebudeme brániť ich hosťovaniu, ak nájdeme reč aj s kompetentnými ľuďmi. Po konci prestupového termínu nás predsa len čakajú ešte dva zápasy. Musíme preto všetko podrobne zvážiť. Chápem však chlapcov, že chcú zabojovať o titul v Extralige, či víťazstvo v Slovenskej hokejovej lige,“ uviedol pre oficiálny web Liptákov generálny manažér Milan Čanky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mhk32lm.sk

Diskusia

Podobné články