Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovenský reprezentant a kapitán nášho tímu na MSJ dohrá túto sezónu iba v druhej lige

OSTRAVA - Vedenie HC Vítkovice rozhodlo, že mladý obranca Martin Bodák dohrá v rámci hosťovania zvyšok ročníka 2019/20 za HC Přerov v druhej najvyššej českej súťaži. V lete bude znova bojovať o šancu v ostravskom tíme.
Zdroj: 27850
Zdieľajte:

Mladík pendloval počas celej sezóny medzi Extraligou a nižšou súťažou. Za Vítkovice nastúpil na 21 zápasov, strelil jeden gól. Šesť stretnutí pridal za Porubu (2+0) a sedemkrát obliekol dres Přerova, kde nebodoval. Opačným smerom ide Robert Černý: "Má extraligové parametri a je to viac ako plnohodnotná náhrada za Roberta," povedal o Bodákovi přerovský manažér Pavel Hanák.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalá hviezda Slovana v KHL mala namierené do Česka, prestup však padol

Pod to, že Bodák nedostane šancu v závere sezóny od Vítkovíc sa určite podpísali aj nedávne príchody do tímu. Z Hradca Králové dorazil slovenský obranca Mislav Rosandič a z DVTK Jegesmedvék Miškolc zas Jesse Dudás. Mužstvo posilnil aj útočník Peter Šišovský.

21-ročný Bodák sa do Európy vrátil pred začiatkom tohto ročníka po dvoch sezónach v drese kanadského tímu Kootenay Ice vo WHL. Dva roky bol taktiež súčasťou juniorských výberov fínskej Tappary, štyrikrát nastúpil za A-tím. Rodák zo Spišskej Novej Vsi si dvakrát zahral na MS U18 aj MSJ, kde v roku 2018 zastával úlohu kapitána. Dokopy päťkrát na seba navliekol seniorský národný dres, trikrát v tejto sezóne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články